Kistarcsa, Szabadság út 26/a
Telefonszám: +3670 791 7604
arrow_back_ios_new
Gondolkodj, higgy, álmodj és merj! 
arrow_forward_ios
Popper Alexandra – Szociálpedagógus, képzésben levő családterapeuta
2019-ben szociálpedagógusként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A képzés alatt lehetőségem volt belelátni és megtapasztalni a Belvárosi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatban (2017), Bolyai Gyermekotthonban (2017), Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán (2018) és a Bokréta Lakásotthoni, Gyermekotthoni Központ és Általános Iskola – Szlávy utcai gyermekotthonban (2018) végzett segítő munkák szépségét és nehézségeit. Sok segítő szakmával ismerkedtem meg, de mindvégig a pár- és családterápia maradt a kedvencem.
Szakdolgozatomat a gyermekcentrikus válásról írtam, melyben a gyermekek lelki sérülésének
megelőzésére helyeztem a hangsúlyt. Úgy gondolom, hogy sikerült a gyakorlatban is használható kapaszkodókat összegyűjtenem ahhoz, hogy a válófélben lévő szülőket támogatni tudjam a gyermek(ek) érdekeinek figyelembevétele mellett.
Egyetem után a Magyar Családterápiás Egyesületnél folytattam a tanulmányaimat. Jelenleg a
szupervíziós fázisban tartok, mint képzésben levő családterapeuta. Az üléseket Sági Richárd
pszichológus kollégámmal együtt vezetjük, támogatva és kiegészítve egymás munkáját.
Érdeklődésem középpontjában a betegségek lelki okai, transzgenerációs örökségek és bizonyos tünetek hátterében meghúzódó családi diszfunkciók megoldási lehetőségei állnak.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az ülésekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a +36 30 517 43 01-as telefonszámon, vagy a sagipopper.terapia@gmail.com e-mail címen.
Sági Richárd – Okleveles pszichológus, képzésben lévő család- és párterapeuta, iskolapszichológus
2021-ben kezdtem meg képzésemet a Magyar Családterápiás Egyesületnél, ahol jelenleg szupervíziós fázisban dolgozom.
Egyetemi képzésem alatt lehetőségem volt tapasztalatokat szerezni párterápiákban, coaching és életvezetési tanácsadásban, szervezetfejlesztésben, munkapszichológiában és egyéni terápiák vezetésében is. Tanulmányaimat az interperszonális és interkultúrális szakirányon végeztem, ahol rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem a személyközpontúságról és a kulturális különbségekről.
Okleveles pszichológia diplomámat 2023-ban szereztem meg, de addigra egy éve dolgoztam már gyermekekkel, szüleikkel és tanáraikkal iskolapszichológusként. Diplomám megszerzése óta változatos módszertani elemekkel dolgozom egyéni kliensekkel és párokkal. Módszereim között szerepelnek a kognitív terápiás eszközök, a rogersi feltétel nélküli elfogadás, analitikus háttérfeltárás, a sématerápia egyes elemei, kapcsolat fókuszú rendszerszemlélet és a megoldásközpontú terápiák.
Popper Alexandra szociálpedagógus és mentálhigéniás szakember terapeuta társammal kettős
vezetésű család- és párterápiákat tartunk komoly szakmai előképzettséggel és némi értékes
tapasztalattal.
Tanuljunk játszva!
Célunk a játékba integrált oktatás és fejlesztés.
Minőségi foglalkozások
Kiváló szakembereink minőségi oktatással  és foglalkozásokkal segítik elő a gyermekek kognitív, nyelvi, szociális, érzelmi, fizikai és kreatív fejlődését.
Gyermekközpontúság
Kis létszámú csoportok és családias környezet biztosítja, hogy a gyermekek az őket megillető és megfelelő figyelemmel legyenek oktatva, tanítva, fejlesztve.
Minden jog fenntartva - 2021 - smartkids-gyermekfejleszto.hu 

Adatvédelem

Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu