Kistarcsa, Szabadság út 26/a
Telefonszám: +3670 791 7604
arrow_back_ios_new
Gondolkodj, higgy, álmodj és merj! 
arrow_forward_ios
Rólunk
A Smart Kids gyermekfejlesztő azért jött létre, hogy családias, jó hangulatú környezetben minden szülő megtalálja a gyermeke számára legmegfelelőbb pedagógiai szaksegítséget, 3-tól egészen 18 éves korig. Ezen kívül gyógypedagógiai szolgáltatások, illetve szülői edukáció is elérhető a központban.

Intézményünkben folyamatosan van lehetőség közép- és felsőfokú vizsgafelkészítésre. A képzés, sikeres vizsgatételt követően, államilag elismert nyelvvizsgával zárul. A B2 és C1 nyelvvizsgáztatás helyszínét partnerünk, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpont szolgáltatja. Erről bővebben az „Angol nyelvoktatás” menüpontban olvashat.
Fejlesztőnkben családias hangulatban, kis létszámú (6-10 fős) csoportokban zajlik a nyelvoktatás.  Általános iskolás korú gyermekek számára gyermek nyelvvizsga megszerzésére van lehetőség, ahol a képzés végén nemzetközi bizonyítványt kapnak a 8-14 évesek. Felnőttek számára köznyelvi angol tanfolyamot is indítunk, mely feloldhatja a már meglévő nyelvi gátlásokat és felszabadultabb kommunikációt biztosít külföldi nyelvterületen is.

Az óvodás korú gyermekek számára elengedhetetlenül fontos az iskolaérettség a mai megterhelő iskolai követelmények mellett. Nagy szaktekintéllyel és sokévnyi tapasztalattal rendelkező pedagógusaink várják a gyermekeket. Mind az iskolai előkészítésben, mind a komplex mozgásfejlesztésben, logopédiában segítséget tudunk nyújtani. Pedagógusaink alapos diagnosztikai vizsgálat és az azt követő szülői konzultáció után javasolnak fejlesztési tervet, a gyermek egyéni igényeihez megfelelően alkalmazkodva. 

Az összes gyermek számára elengedhetetlen az állandóság, a biztonság és a napi rutin személyre szabott beállítása. Mai rohanó világunkban a gyermekek fizikai és kognitív fejlődése mellett mentális egészségük ápolása is elengedhetetlen. A fejlesztőközpontban lehetőség van pszichoterápiás foglalkozásra, mely egy hatékony és kíméletes módszer a stresszoldásra, a koncentrációs készségek javítására és a lelki egyensúly elérésére. A nagyobb, tinédzser korú gyermekek bonyolult és összetett lelki vívódásaival kapcsolatban is tud segítséget nyújtani szakemberünk. A kezelés előtt szülői konzultáció és beleegyezés szükséges.

A különleges igényű gyermekek számára a Smart Kidsben gyógypedagógiai fejlesztés is elérhető. A szülői edukáció során pedig gyógypedagógus kollégánk lesz az önök és gyermekeik segítségére. Bátran forduljanak hozzánk bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban!

Képekben
Tanuljunk játszva!
Célunk a játékba integrált oktatás és fejlesztés.
Minőségi foglalkozások
Kiváló szakembereink minőségi oktatással  és foglalkozásokkal segítik elő a gyermekek kognitív, nyelvi, szociális, érzelmi, fizikai és kreatív fejlődését.
Gyermekközpontúság
Kis létszámú csoportok és családias környezet biztosítja, hogy a gyermekek az őket megillető és megfelelő figyelemmel legyenek oktatva, tanítva, fejlesztve.
Informálódjon a további kompetenciáinkról!
Tel.: +3670 791 7604
Minden jog fenntartva - 2021 - smartkids-gyermekfejleszto.hu 

Adatvédelem

Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu