Kistarcsa, Szabadság út 26/a
Telefonszám: +3670 791 7604
arrow_back_ios_new
Gondolkodj, higgy, álmodj és merj! 
arrow_forward_ios
Gyógypedagógus - Szabó Renáta
Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karán végeztem 2000-ben értelmileg akadályozottak és hallássérültek pedagógiája szakos gyógypedagógiai tanárként, 2019-ben autizmus spektrum pedagógiája szakirányon tettem sikeres vizsgát. Jelenleg az általam ellátott gyermekek közül egyre több kap autizmus spektrum zavar diagnózist, az ők és családjuk támogatását szeretném ebben a csapatban erősíteni.

Intézményes munkám során tapasztalom, hogy a gyermekek fejlesztése mellett a családoknak is rengeteg támaszra, segítségre van szükségük, amit intézményes ellátás esetén mint gyógypedagógus igyekszek a megoldani a lehető legalaposabban. A napi szintű információk átadása,problémamegoldás és kapcsolattartás mellett a szülőknek arra is van szükségük, hogy a mindennapos problémáikban is segítséget kaphassanak (csak a legalapvetőbb helyzeteket említve, mint pl. a fogmosás, körömvágás kivitelezése, játékhelyzetek megteremtése, étkezéses helyzetek lebonyolítása). 

Ebben nagyon sok esetben tudok segítséget nyújtani megbeszélés alapján, azonban időnként mindkét fél (szülők és gyógypedagógus) részéről is felmerülő igény, hogy az adott problémára nagyobb rálátást tudjanak biztosítani (mint szülő) és a tényleges megoldás kereséshez minél több információt (pl. problémaspecifikus kérdéssor, videoelemzés alapján) kapjak mint szakember.

Szeretnék a szülők részére személyes konzultációval lehetőséget biztosítani arra, hogy a fentebb felsorolt, de ezen kívül bármely, az autizmus diagnózishoz köthető problémára megoldást találjunk. Egyéni elbírálás alapján családhoz való kiszállást is vállalok, ennek egyeztetésére a konzultáción kerül sor.
Tanuljunk játszva!
Célunk a játékba integrált oktatás és fejlesztés.
Minőségi foglalkozások
Kiváló szakembereink minőségi oktatással  és foglalkozásokkal segítik elő a gyermekek kognitív, nyelvi, szociális, érzelmi, fizikai és kreatív fejlődését.
Gyermekközpontúság
Kis létszámú csoportok és családias környezet biztosítja, hogy a gyermekek az őket megillető és megfelelő figyelemmel legyenek oktatva, tanítva, fejlesztve.
Minden jog fenntartva - 2021 - smartkids-gyermekfejleszto.hu 

Adatvédelem

Honlapkészítés: expressz-weboldalkeszites.hu